Δωρεάν μεταφορικά εντός Θεσσαλονίκης άνω των 20€ *εξαιρούνται δέματα άνω των 5 κιλών
, ,

Hidan – 71106

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες


Κωδικός 71106

6,99

Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Σύγκρινε

Φοράει τον μαύρο μανδύα της Akatsuki και κρατά ένα τεράστιο τρίλεπνο δρεπάνι με το οποίο τρομοκρατεί τους αντιπάλους του.

Ο Hidan είναι μέλος του Akatsuki και φανατικός οπαδός της Jashinism. Χάρη στη θρησκεία του, είναι αθάνατος και μπορεί να καταριέται τους αντιπάλους του με ένα τελετουργικό. Ενώ εκτελεί το τελετουργικό του, το δέρμα του γίνεται μαύρο και δείχνει λευκές γραμμές που θυμίζουν σκελετό. Ο Hidan δεν σέβεται τίποτα και κανέναν. Το σετ παιχνιδιού PLAYMOBIL περιλαμβάνει τον Hidan που φορά έναν μαύρο μανδύα Akatsuki με ένα τρομακτικό ασπρόμαυρο πρόσωπο και ένα δρεπάνι με τρεις λεπίδες.

Για δύο δεκαετίες, το anime Naruto Shippuden έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ακριβώς στην ώρα για την 20η επέτειο, οι πρώτοι μοναδικοί χαρακτήρες από τη δημοφιλή σειρά εμφανίζονται τώρα σε μορφή PLAYMOBIL. Με εξαιρετικές λεπτομέρειες και αυθεντικά πρόσθετα, οι φιγούρες σχεδιασμένες με ακρίβεια προσκαλούν να αναπαραστήσουν θρυλικές σκηνές και να εφεύρουν νέες ιστορίες. Δημιουργική διασκέδαση για τους λάτρεις των anime όλων των ηλικιών.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Κωδικός προϊόντος: 71106 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , ,
Βάρος 0,0401 kg
Διαστάσεις 93 × 120 × 33 cm
Κατασκευαστής

PLAYMOBIL

Βασισμένο σε 0 αξιολογήσεις

0.0 συνολικά
0
0
0
0
0

Αφήστε την πρώτη Αξιολόγηση “Hidan – 71106”

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα.